Software til gravering

Gravostyle 8, det  nyeste innen programvare for graveringsmaskiner

 

Automatisk udskæring

Programmet har produktive funktioner som for eksempel automatisk seriegravering / tekstfletning med data fra Excel / Word. Automatisk udskæring af skilte med skrå/reifet kant efter graveringen. I tillæg medfølger der over 200 skrifttyper i meget god graveringskvalitet.

Import af tegninger og tekst

I programmet medfølger også meget gode importfiltre for de mest brugte filformater som f.eks. DWG, DXF, HP-GL, AI og EPS og du kan derfor importere filer direkte fra populære programmer som AutoCAD, Adobe Illustrator og CorelDraw.

Automatisk udfyldning af TrueType-fonter

Med en mekanisk graveringsmaskine så vil TrueType-fonter (standard i Windows) ikke kunne graveres på anden måde end som omrids. Med Gravostyle's unike funktion for autoudfyldning, giver du softwaren besked om hvilken fræser du skal gravere med, og resten gør softwaren og maskinen af sig selv. Autoudfyldning fungerer også sammen med variabelfletning fra Excel.

CorelDRAW! plugin følger med

Til dig der bruger CorelDRAW! i andre dele af din produktion, så kobler du nemt dine Corel-jobs til Gravostyle igennem den medfølgende plugin.

Forhåndsindstillinger til materialer

Nu behøver du ikke gætte dig frem til den optimale laserindstilning på forskellige materialer. Vi giver dig færdige forhåndsindstillinger (presets) med vores software. Når du f.eks. skal gravere og udskære i 3 mm akryl, færdiggør du dit layout og vælger akryl og tykkelse fra nedtræksmenyen. De optimale indstillinger vælges derefter automatisk.

Samme software til lasergravering

Det unikke med vores løsning er at du bruger Gravostyle til at styre både vores mekaniske graveringsmaskiner og vores lasermaskiner. Du behøver derfor ikke oplæring i flere programmer hvis du investerer i en lasermaskine i tillæg til en mekanisk maskine.

Gravostyle er kompatibel med Windows 7, 8, 8.1 og 10 i både 32 bits og 64 bits versioner.

 

Gravostyle-8-brochure
Gravostyle-8-fonts-brochure
Gravostyle-8-poster
G
ravostyle-logo-oversigt
GravoStyle-8-options
LaserStyle-8-options
Gravostyle-fonts-katalog

Gravostyle-anbefalede-computer-krav

Powerpoint - Gravostyle-8-præsentation

 

Indstallering

Nyheder

Muligheder og niveau

Stempelproduktion

Print-and-Cut