M20 STD

150100010

100x100 mm

M20 er en stillegående maskine som passer for gravering af små skilte, smykker etc.. Maskinen er en plug-and-play maskine med USB-interface. M20 er enkel og nem i brug.

Hvis du ønsker en maskine, som også kan gravere indvendig i ringe og på kuglepenne, da kan du kigge på modellen M20 Jewel.

 

Hvorfor mekanisk gravering fremfor laser?

Mekanisk gravering er hurtigere på det meste af teknisk mærking, end en lasermerker. Fræsning på en mekanisk maskine bevæger sig ligeså hurtigt gennem teksten som en blyant. En laser graverer teksten i et rastermønster og bruger længere tid, for at kvaliteten skal blive acceptabel. En mekanisk graveringsmaskine udskærer skiltene med en pen med skråkant, mens laseren kun udskærer skiltene med lige kanter. En mekanisk graveringsmaskine kan gravere i materialer med tykkere overflade, f.eks. Gravoglas 2-Plex, et akrylmateriale som egner sig til mærkning i svære miljøer, hvor skiltene udsættes for fysisk slidtage.

Specifikationer

Graveringsareal: 100 x 100 mm
Bevægelse i Z-akse: 30 mm
Fri højde i skruestik: 40 mm
Hastighed: 1-35 mm/sek.
Udvendige mål: 345x315x310 mm

Nyttige funktioner

 • Point-and-shoot

  Med et rødt lyspunkt angiver du graveringsområdet med piletastene på graveringsmaskinen. De nøjagtige mål overføres derefter til Gravostyle og maskinen vil altid ramme rigtig. En perfekt funktion til at reducere fejl.
 • Tekstfletning fra Excel

  Vores maskiner leveres med softwaren Gravostyle på dansk. Med Gravostyle indfletter du nemt din skiltedata fra f.eks. Excel, og maskinen graverer først teksten og skærer derefter skiltene ud. Hvis du skal mærke en hel serie skilte med data fra Excel, kan du vælge om du ønsker dataerne på hvert skilt præsenteret som QR-koder, DataMatrix eller EAN-stregkoder.
 • Terræn control / Auto Z-ref

  Maskinen passer selv på at dybden/trykket på graveringen bliver rigtigt i forhold til emnet som skal graveres. Vælg materiale og type værktøj og maskinen indstiller selv rigtig til det aktuelle job.

 

 

Brochure

 

Software

Softwaren Gravostyle leveres med maskinen. Med Gravostyle lagrer du hurtigt og enkel layout for dine graveringsjobs. Gravostyle er lavet til gravering og giver dig mange flere muligheder end andre software.

 

Tillægsudstyr

 • Dedicace 

  Med Dedicace giver du dine kunder mulighed til at lave en håndskrevet hilsen, som kan graveres direkte på ringe, smykker, skilte, lommelærker og andre gaveartikler

 

Multimedia