IS400

150100085

305x210mm

IS400 er en plug-and-play maskin med USB-interface og er enkel og nem i brug. Siden 1996 er over 30.000 maskiner af denne typen leveret til kunder i hele verden. IS400 er en idéel maskine for dig som nemt vil serieproducere skilte med høj kvalitet. Maskinen graverer teksten og udskærer derefter skiltene med en pæn skrå kant. IS400 er kraftig nok til at gravere i rustfrit eller syrefast stål. Denne model er førstevalget for vores kunder som producerer skilte i krævende materialer.

 

Hvorfor mekanisk gravering fremfor laser?

Mekanisk gravering er hurtigere på det meste af teknisk mærking, end en lasermerker. Fræsning på en mekanisk maskine bevæger sig ligeså hurtigt gennem teksten som en blyant. En laser graverer teksten i et rastermønster og bruger længere tid, for at kvaliteten skal blive acceptabel. En mekanisk graveringsmaskine udskærer skiltene med en pen med skråkant, mens laseren kun udskærer skiltene med lige kanter. En mekanisk graveringsmaskine kan gravere i materialer med tykkere overflade, f.eks. 2-Plex, et akrylmateriale som egner sig til mærkning i svære miljøer, hvor skiltene udsættes for fysisk slidtage.

Specfikationer

Graveringsareal: 305 x 210mm
Bredde: 370 mm
Bevægelse i Z-akse: 40 mm
Fri højde i skrustik: 120 mm
Fri højde med t-sporbord: 33 mm
Hastighed: 1-35 mm/sek.

Nyttige funktioner

 • Tekstfletning fra Excel

  Maskinen leveres med softwaren Gravostyle. Med Gravostyle fletter du enkelt dine skiltdata ind fra f.eks. Excel og maskinen graverer først teksten og skærer derefter skiltene ud med fræseren og efterlader en reifet kant.
 • I/O port for styring af eksterne enheder

  Alle Gravographs maskiner har indbygget I/O-port som kan bruges til start og stop af vifter, styring af roboter eller anden form for automatisering. Integrastion med eksisterende udstyr er enkelt at opsætte i driveren til maskinen
 • Point-and-shoot laserpeker

  Med et rødt lyspunkt angiver du graveringsområdet med piletastene på graveringsmaskinen. De nøjagtige mål overføres derefter til Gravostyle og maskinen vil alltid ramme rigtig. En perfekt funktion til at reducere fejl.

Brochure

 

 

Software

Softwaren Gravostyle leveres med maskinen. Med Gravostyle lagre du hurtigt og enkel layout for dine graveringsjobs. Gravostyle er lavet til gravering og giver dig mange flere muligheder end andre software.

 

 

Ekstraudstyr

 • Spånsuger DP50

  Spånsuger DP50 er en stillegående vakumsuger med automatisk start og stop. Graveringsmaskinen styrer selv start / stop og slår sponsuget til når der er behov for at fjerne graveringsspåner.
 • BrailleMaster

  BrailleMaster er et tillægsudstyr til vores mekaniske graveringsmaskiner. BrailleMaster bruges sammen med Braillefunktionen i Gravostyle til automatisk at bore huller og sætte punktskrift (blindeskrift) på skiltene.
 • IS400 APF (Automatic Plate Feeder)

  Med APF monteret kan IS400 serieproducere færdig udskårne skilte og ståltags uden at operatøren skal skifte hvert skilt manuelt.
 • Slibemaskine CG30

  Slibemaskinen CG30 er enkel i brug og gør det mulig at slibe fræserne når du har behovet. Hvis du graverer i stål og andre hårde materialer er en slibemaskine en fornuftig investering.

Multimedia