IS400 Volume

305 x 210 x Ø350mm

Cylinder- og fladgravering med samme maskine. IS400 Volume er en plug-and-play maskine med USB-interface som er enkel og hurtigt i brug. Den kan gravere på både flade og cylindriske genstande. 

IS400 er en idéel maskine for dig som vil serieproducere skilte med høj kvalitet. Maskinen graverer teksten og skærer derefter plastskilte ud med en pæn skrå kant. IS400 er kraftig nok til at gravere i rustfrit eller syrefast stål.

 

Hvorfor mekanisk gravering fremfor laser?

Mekanisk gravering er hurtigere på det meste af teknisk mærking, end en lasermerker. Fræsning på en mekanisk maskine bevæger sig ligeså hurtigt gennem teksten som en blyant. En laser graverer teksten i et rastermønster og bruger længere tid, for at kvaliteten skal blive acceptabel. En mekanisk graveringsmaskine udskærer skiltene med en pen med skråkant, mens laseren kun udskærer skiltene med lige kanter. En mekanisk graveringsmaskine kan gravere i materialer med tykkere overflade, f.eks. Gravoglas 2-Plex, et akrylmateriale som egner sig til mærkning i svære miljøer, hvor skiltene udsættes for fysisk slidtage.

Specifikationer

Graveringsareal: 305 x 210mm
Cylindergravering: maks. Ø=350mm
Bredde: 370 mm
Bevægelse i Z-akse: 40 mm
Hastighed: 1-35 mm/sek.

 

Nyttige funktioner

 • Tekstfletning fra Excel

  Maskinen leveres med softwaren Gravostyle. Med Gravostyle fletter du enkelt dine skiltdata ind fra f.eks. Excel og maskinen graverer først teksten og skærer derefter skiltene ud med fræseren og efterlader en reifet kant.
 • I/O port for styring af eksterne enheder

  Alle Gravographs maskiner har indbygget I/O-port som kan bruges til start og stop af vifter, styring af roboter eller anden form for automatisering. Integrastion med eksisterende udstyr er enkelt at opsætte i driveren til maskinen
 • Point-and-shoot laserpeker

  Med et rødt lyspunkt angiver du graveringsområdet med piletastene på graveringsmaskinen. De nøjagtige mål overføres derefter til Gravostyle og maskinen vil altid ramme rigtig. En perfekt funktion til at reducere fejl.
 • Terrain control / Auto Z-ref

  Maskinen passer selv på at dybden/trykket på graveringen blir riktigt i forhold til emnet som skal graveres. Vælg materiale og type værktøj og maskinen stiller selv rigtigt ind til det aktuelle job.

Brochure

 

Software

Med Gravostyle lagrer du hurtigt og enkelt layout for dine graveringsjobs. Gravostyle er lavet til gravering og giver dig mange flere muligheder ens andre software.

 

Ekstraudstyr

 • Spånsuger DP50

  Spånsuger DP50 er en stillegående vakumsuger med automatisk start og stop. Graveringsmaskinen styrer selv start / stop og slår sponsuget til når der er behov for at fjerne graveringsspåner..
 • BrailleMaster

  BrailleMaster er et tillægsudstyr til vores mekaniske graveringsmaskiner. BrailleMaster bruges sammen med Braillefunktionen i Gravostyle til automatisk at bore huller og sætte punktskrift (blindeskrift) på skiltene.
 • IS400 APF (Automatic Plate Feeder)

  Med APF monteret kan IS400 serieproducere færdig udskårne skilte og ståltags uden at operatøren skal skifte hvert skilt manuelt.

 

 • Slipemaskine CG30
 • Slibemaskinen CG30 er enkel i brug og gør det mulig at slibe fræserne når du har behovet. Hvis du graverer i stål og andre hårde materialer er en slibemaskine en fornuftig investering.

MULTIMEDIA