M40 DV - (Deep Vice)

150100098

305x210mm

M40 er en effektiv og prisgunstig maskine med et stort arbejdsområde. M40 er en plug-and-play maskin med USB-interface og er enkel og nem i brug. M40 er en perfekt maskin for dig som nemt vil serieproducere skilte med høj kvalitet. Maskinen graverer teksten og udskærer derefter plastskiltet.

Hvorfor mekanisk gravering fremfor laser?

Mekanisk gravering er hurtigere på det meste af teknisk mærking, end en lasermerker. Fræsning på en mekanisk maskine bevæger sig ligeså hurtigt gennem teksten som en blyant. En laser graverer teksten i et rastermønster og bruger længere tid, for at kvaliteten skal blive acceptabel. En mekanisk graveringsmaskine udskærer skiltene med en pen med skråkant, mens laseren kun udskærer skiltene med lige kanter. En mekanisk graveringsmaskine kan gravere i materialer med tykkere overflade, f.eks. Gravoglas 2-Plex, et akrylmateriale som egner sig til mærkning i svære miljøer, hvor skiltene udsættes for fysisk slitage.

.

Specifikastioner

Graveringsareal: 305 x 210mm
Bredde: 370 mm
Bevægelse i Z-akse: 40 mm
Fri højde i skrustikke: 50 mm
Fri højde med fladbord: 36 mm
33 mm Hastighed: 1-35 mm/sek.

Nyttige funktioner

 • Point-and-shoot

 • Med et rødt lyspunkt angir du graveringsområdet med piletastene på graveringsmaskinen. De nøjagtige mål overføres deretter til Gravostyle og maskinen vil alltid ramme rigtig. En perfekt funktion til at reducere fejl.

 • Tekstfletting fra Excel

  Vores maskiner leveres med softwaren Gravostyle på dansk. Med Gravostyle indfletter du enkelt din skiltedata fra f.eks. Excel, og maskinen graverer først teksten og skærer derefter skiltene ud. Hvis du skal mærke en hel serie skilte med data fra Excel, kan du vælge om du ønsker dataerne på hvert skilt præsenteret som QR-koder, DataMatrix eller EAN-stregkoder.
 • Terræn control / Auto Z-ref

  Maskinen passer selv på at dybden/trykket på graveringen blir riktigt i forhold til emnet som skal graveres. Vælg materiale og type værktøj og maskinen indstiller selv riktig til det aktuelle job.
 • .
 • I/O port for styring af eksterne enhetdr

  Alle Gravographs maskiner har indbygget I/O-port som kan bruges til start og stop af vifter, styring af roboter eller anden form for automatisering. Integrasion med eksisterende udstyr er enkelt at opsætte i driveren til maskinen.

Brochure

 

 

Softvare

Softwaren Gravostyle leveres med maskinen. Med Gravostyle lagre du hurtigt og enkel layout for dine graveringsjobs. Gravostyle er lavet til gravering og gir dig mange flere muligheder end andre software.

 

 

Ekstraudstyr

 • Spånsuger DP50

 • DP50 er en stillegående vakumsuger med automatisk start og stop. Graveringsmaskinen styrer selv start / stop og slår sponsuget til når der er behov for at fjerne graveringsspåner.
 • M40 APF (Automatic Plate Feeder)

  Med APF monteret bliver M40 den eneste maskinen på markedet som kan serieprodusere færdig kappede skilte uden at operatøren skal skifte hvert skilt manuelt.
 • Slipemaskin CG30

  Slipemaskinen CG30 er enkel i brug og gør det muligt at slibe dine fræsere dine når du behøver det. Hvis du graverer i stål og andre hårde materialer er en slibemaskine en fornuftig investering.
 • Dedicace digitaliseringsbrett

  Med Dedicace giver du dine kunder mulighed for at lave en håndskrevet hilsen som kan graveres direkte på ringer, smykker, skilte, lommelærker og andre gaveartikler. 

Multimedia