Kort om Gravograph

GravoTech Marking er et franksejet selskab med 8 datterselskaber, som er placeret i de store lande som f.eks. Tyskland, England og Italien.
Derudover har Gravograph 40 agenter rundt i verden. Her iblandt er Gravograph dk A/S i Danmark.

Fabrikation og distribution foregår stadig i La Chapelle St. Luc nær Troyes i Frankrig.

Gravograph er blevet verdensførende indenfor produktion og salg af gravérmaskiner grundet en stadig fokus på tidens behov for skiltning og mærkning.

Det er Gravographs stadige mål at være førende indenfor branchen, og i de kommende år vil fokus specielt være på udviklingen indenfor laserteknologien og software.Gravograph dk A/S har siden 1959 været enerepræsentant for Gravograph, Frankrig i Danmark. 

Med vores agentur dækker vi Danmark, Færøerne, Grønland og Island.

Årtiers erfaring med gravéring har givet os en unik viden, og da Gravograph producerer nogle af verdens bedste maskiner, såvel manuelle som computerstyrede, har vi mulighed for at tilbyde vores fremragende maskiner og give en tilbundsdækkede demonstration.

Vi lagerfører tilbehør, reservedele og materialer i et bredt sortiment, således at stort set alle ønsker kan opfyldes, og de ønskede graveringsopgaver løses.

Det er vores hensigt at fortsætte med den fastsatte målsætning. Vi ser frem til også med denne hjemmeside at holde dig informeret, om hvilke nyheder der sker indenfor maskiner, tilbehør og materialer hos Gravograph.